Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Je kunt je alvast inschrijven voor de nieuwe cursussen. Kies je cursus
Kies je cursus

Vrije Inloop

4-12 jaar theater muziek beel

Muziek, theater en beeldende kunst

Woensdagmiddag organiseert VRIJDAG de Vrije Inloop voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. We bieden elke woensdagmiddag drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en afwisselend een muziek- of theateractiviteit. De keus is aan jou!

Trommel je handen rood tijdens een workshop djembé, maak je eigen toneelstuk of ontdek samen met verschillende kunstenaar-docenten hoe leuk het is om kunst te maken. Tijdens de Vrije Inloop bij VRIJDAG kan het allemaal. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken van 14.30 tot 17.00 uur samen in onze ateliers aan de Walstraat 34.

Elke week een andere groep, een andere docent en een andere workshop. Aanmelden is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol is vol.

Hoe zit de Vrije Inloop er uit?

We trappen om 14.30 uur af met een korte introductie van het thema en de activiteiten van de dag. Kies ter plekke wat je wil doen! Van 15.45 tot 16.00 uur pauzeren we gezamenlijk, daarna kun je kiezen voor een van de andere activiteiten.

Kom je voor de eerste keer en vind je het echt heel spannend? Zeg dat dan even tegen ons, of bel van tevoren, we helpen je mee! Je kunt ook eerst een keer een halve les meedoen.

Beeldende kunst

Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en materiaalgebruik en kom je erachter wat je leuk vindt om te doen en te maken.
Theater

Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn en zich te verkleden en schminken. Wil je in een soapserie spelen, of een korte film of een toneelstuk maken? Het kan allemaal!
Muziek

Ontdek samen met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen, zingen, drummen of keyboard bespelen. Niks staat vast en plezier is gegarandeerd!

Ticket of strippenkaart

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Je kunt bij binnenkomst een los ticket kopen voor 8 euro of een strippenkaart: een kaart van 5 strippen kost 40 euro en een kaart van 10 strippen kost 75 euro. Betalen kan alleen met pin.

Datum Tijd Locatie
14 sep. 2022 14:30 - 17:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen)
21 sep. 2022 14:30 - 17:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen)
28 sep. 2022 14:30 - 17:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.