Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

4-12 jaar

Muziek, theater en beeldende kunst

Benieuwd wanneer de eerstvolgende Vrije Inloop is? Bekijk het in de agenda.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
14 sep. 2022 14:30 - 17:00 Woensdag Walstraat 34 32 8,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Meer info

Woensdagmiddag organiseert VRIJDAG de Vrije Inloop voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. We bieden elke woensdagmiddag drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en afwisselend een muziek- of theateractiviteit. De keus is aan jou!

Trommel je handen rood tijdens een workshop djembé, maak je eigen toneelstuk of ontdek samen met verschillende kunstenaar-docenten hoe leuk het is om kunst te maken. Tijdens de Vrije Inloop bij VRIJDAG kan het allemaal. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken van 14.30 tot 17.00 uur samen in de kinderwerkplaats.

Elke week een andere groep, een andere docent en een andere workshop. Aanmelden is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol is vol.

Hoe ziet de Vrije Inloop er uit?

We trappen om 14.30 uur af met een korte introductie van het thema en de activiteiten van de dag. Kies ter plekke wat je wil doen! Van 15.45 tot 16.00 uur pauzeren we gezamenlijk, daarna kun je kiezen voor een van de andere activiteiten. Kom je voor de eerste keer en vind je het echt heel spannend? Zeg dat dan even tegen ons, of bel van tevoren, we helpen je mee! Je kunt ook eerst een keer een halve les meedoen.

Ticket of strippenkaart

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Je kunt bij binnenkomst een los ticket kopen voor 8 euro of een strippenkaart: een kaart van 5 strippen kost 40 euro en een kaart van 10 strippen kost 75 euro. Betalen kan alleen met pin.

Docenten

Tabitha Brouwer

Kinderwerkplaats

Tabitha Brouwer is docent Beeldende Kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Tabitha? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Akke de Groot

Kinderwerkplaats, Tekenen en schilderen

Akke de Groot is docent Beeldende Kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Akke? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Michiel Rasker

Elektronische muziek

Michiel Rasker is muziekdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Michiel? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Issiaga Soumah

Issiaga Soumah is muziekmuziek bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Issiaga? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Pol Taverne

Grafiek

Pol Taverne is grafiekdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Pol? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Theo Tomson

Kinderwerkplaats, Tekenen en schilderen

Theo Tomson is docent beeldende kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Theo? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Denise Pippel

Kinderwerkplaats

Denise Pippel is theaterdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Denise? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Muziek

Ontdek samen met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen, zingen, drummen of keyboard spelen. Niks staat vast en plezier is gegarandeerd!

Theater

Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn en zich te verkleden en schminken. Wil je in een soapserie spelen, of een korte film of een toneelstuk maken? Het kan allemaal!

Beeldende kunst

Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en materiaalgebruik en kom je erachter wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Ontdek nog meer

Workshop Zwanger & Zingen

Deze workshop is voor zwangeren die het leuk vinden om samen te zingen. Je hoeft geen zangervaring te hebben om mee te doen!

  • 8-11jr

Introduction to theatre

This is our first theatre course in English for children. Take part and see if acting is right for you!

  • 18-99jr

Stof tot nadenken: Mix en Match

Wil jij leren ontdekken wat er mogelijk is met bestaande kledingstukken, materialen en accessoires? Mixen en matchen én ook nog iets leren? Kom dan meedoen met deze naaiworkshop!

  • 21-99jr

Studiofotografie: Stillevens

Heb je altijd al meer willen weten over stillevens én wil je praktisch aan de slag? Doe dan mee aan deze workshop!

  • 15-99jr

Alledaagse Taferelen: Basisfotografie en boekje maken

Samen met Jedidja ga je op pad, op zoek naar de basis-termen in de fotografie: contrast, licht-donker, structuren en composities.

  • 21-99jr

Eitempera: Verf maken met ei en pigmenten

Benieuwd hoe je met pigment en een ei als bindmiddel verf kunt maken? Doe dan mee met deze workshop van Ilse Brul.

  • 18-99jr

Muurbloempjes: Interieur muurschildering maken

In deze workshop maak je een ontwerp voor een muurschildering in jouw eigen interieur. En je gaat ook experimenteren op de muren bij VRIJDAG!

  • 21-99jr

In woord en beeld

Woorden gebruiken als bouwstenen voor een beeld? Of juist andersom? Doe mee en combineer met gemengde technieken met jouw woorden!

  • 7-12jr

Action painting!

Wil jij graag schilderen en houd je van spontane acties? Kom dan in actie tijdens deze workshop bij Theo Tomson.

  • 6-9jr

Illustreer jouw eigen set kaarten

In deze workshop ga je zelf kaarten maken. Kaarten om te versturen of om in te lijsten en lekker te bekijken.

  • Uitverkocht

Musiceren en produceren

Maak je muziek op je computer en/of speel je een instrument en wil je hier meer uit halen? Meld je dan nu aan!

Introduction to theatre

Our introduction course to theatre is the perfect way to figure out if acting interests you.