Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

4-12 jaar

Muziek, theater en beeldende kunst

Benieuwd wanneer de eerstvolgende Vrije Inloop is? Bekijk het in de agenda.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
14 sep. 2022 14:30 - 17:00 Woensdag Walstraat 34 32 8,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Meer info

Woensdagmiddag organiseert VRIJDAG de Vrije Inloop voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. We bieden elke woensdagmiddag drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en afwisselend een muziek- of theateractiviteit. De keus is aan jou!

Trommel je handen rood tijdens een workshop djembé, maak je eigen toneelstuk of ontdek samen met verschillende kunstenaar-docenten hoe leuk het is om kunst te maken. Tijdens de Vrije Inloop bij VRIJDAG kan het allemaal. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken van 14.30 tot 17.00 uur samen in onze ateliers aan de Walstraat 34.

Elke week een andere groep, een andere docent en een andere workshop. Aanmelden is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol is vol.

Hoe ziet de Vrije Inloop er uit?

We trappen om 14.30 uur af met een korte introductie van het thema en de activiteiten van de dag. Kies ter plekke wat je wil doen! Van 15.45 tot 16.00 uur pauzeren we gezamenlijk, daarna kun je kiezen voor een van de andere activiteiten. Kom je voor de eerste keer en vind je het echt heel spannend? Zeg dat dan even tegen ons, of bel van tevoren, we helpen je mee! Je kunt ook eerst een keer een halve les meedoen.

Ticket of strippenkaart

Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Je kunt bij binnenkomst een los ticket kopen voor 8 euro of een strippenkaart: een kaart van 5 strippen kost 40 euro en een kaart van 10 strippen kost 75 euro. Betalen kan alleen met pin.

Docenten

Tabitha Brouwer

Kinderwerkplaats

Tabitha Brouwer is docent Beeldende Kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Tabitha? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Akke de Groot

Kinderwerkplaats, Tekenen en schilderen

Akke de Groot is docent Beeldende Kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Akke? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Michiel Rasker

Elektronische muziek

Michiel Rasker is muziekdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Michiel? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Issiaga Soumah

Issiaga Soumah is muziekmuziek bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Issiaga? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Pol Taverne

Grafiek

Pol Taverne is grafiekdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Pol? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Theo Tomson

Kinderwerkplaats, Tekenen en schilderen

Theo Tomson is docent beeldende kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Theo? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Denise Pippel

Kinderwerkplaats

Denise Pippel is theaterdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Denise? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Muziek

Ontdek samen met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen, zingen, drummen of keyboard spelen. Niks staat vast en plezier is gegarandeerd!

Theater

Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn en zich te verkleden en schminken. Wil je in een soapserie spelen, of een korte film of een toneelstuk maken? Het kan allemaal!

Beeldende kunst

Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en materiaalgebruik en kom je erachter wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Ontdek nog meer

 • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Wereldmuziek

Maak kennis met muziek uit alle hoeken van de wereld en zing en musiceer gezellig mee!

 • 60-99jr

Muzikale workshopdag: Orkest beleving

Voor iedereen die het leuk lijkt klassieke muziek te leren spelen is er nu de kans!

 • 8-16jr
 • Uitverkocht

Trainingsacteur bij het UMCG

Verdiep je in de rol van een patiënt en voer een huisartsengesprek met een arts in opleiding bij het UMCG.

 • 12-18jr

Plusproject jongeren

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan een Plusproject!

 • 12-21jr

Route Uitdaging en experiment

In deze route vormen spelplezier en samenspel de basis. Ga samen de vloer op en stort je in de wereld van theater!

 • 21-99jr

Ensemble Diverzz

Samenspelen zonder vaste stijl of dogma's? Speel mee met Ensemble Diverzz! Alle instrumentalisten en zangers vanaf 21 jaar zijn welkom.

 • 5-7jr

Route Fantaseren

De wereld is magisch. Zeker voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Zij leven in een wereld waarin alles mogelijk is. Aansluitend op hun belevingswereld gaan we samen de vloer op en ervaren we hoe ver onze fantasie ons brengt.

 • 8-9jr
 • Uitverkocht

Route Verbeelden

Iets verzinnen kunnen we allemaal. Maar wat zou er gebeuren als we die verzinsels gebruiken om theater te maken?

 • 10-12jr

Route Beleven

Leer verhalen vertellen, acteren en krijg inzicht wat er allemaal komt kijken bij het maken van een echte theaterproductie.

 • 15-99jr
 • Uitverkocht

STUDIO 10: introductiecursus productie/mixen/studiotechniek

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

 • Uitverkocht

Textielatelier: Verschillende technieken (11x)

Werken met textiel? Dat kan bij VRIJDAG. In het textielatelier kun je origineel werk maken, zoals ruimtelijke objecten, sieraden, tassen, hoeden en wandversieringen.

Basiscursus tekenen en schilderen (vervolg)

Heb je al eens kennisgemaakt met de basistechnieken tekenen en schilderen en ben je enthousiast? Dan is deze cursus iets voor jou!