Navigatie overslaan
Kies je cursus
Kinderwerkplaats

Wil jij samen met andere kinderen kunst maken? Wil je anders leren kijken naar de wereld om je heen? Ga dan aan de slag in de Kinderwerkplaats van VRIJDAG!

Beeldende kunst voor kinderen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Kunst maken stimuleert de creativiteit van kinderen. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk om te doen! Wil jij spelenderwijs materialen en technieken ontdekken, zoals tekenen, schilderen of je eigen ontwerp drukken op een tas of T-shirt? Kom dan fantaseren, experimenteren, ontdekken en samenwerken in de Kinderwerkplaats van VRIJDAG! En is de cursus al begonnen? Vaak kun je gewoon instromen.

In ons kinderatelier staat plezier altijd voorop. Het geeft dus niet als je een foutje maakt of als er iets ‘mislukt’. Je probeert het gewoon weer opnieuw! Daarbij word je geholpen door échte kunstenaars die je van alles kunnen leren. Wat is houtskool bijvoorbeeld en hoe gebruik je dat in jouw kunstwerk? En hoe maak je gips? En kun je daar dan mee kleien of mee gieten?

Weet je nog niet zeker wat je wilt gaan doen? Kom naar de Vrije Inloop op woensdagmiddag en maak kennis met muziek, theater én beeldende kunst.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?