Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Je kunt je alvast inschrijven voor de nieuwe cursussen. Kies je cursus
Kies je cursus

Kinderatelier op zaterdag 9-12 jaar

Wil je spelenderwijs materialen en technieken ontdekken? Dat kan bij VRIJDAG. Kom experimenteren, samenwerken en fantaseren.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
17 sep. 2022 10:00 - 12:00 Zaterdag Walstraat 34 16 192,- Inschrijven

Een uitdagende knutselcursus voor nieuwsgierige kinderen van 6 tot en met 8 jaar die van alles willen uitproberen!

Je krijgt spannende opdrachten waarbij je vrij mag experimenteren en ontdekken. Je werkt met allerlei materialen: hout, verf en klei, maar ook met takken, stenen of schelpen. Je leert over kunstenaars en kunst in verschillende culturen. Af en toe maken we een tentoonstelling, zodat iedereen je werk kan bewonderen.

Docenten

Hilda Top

Hilda Top vindt het leuk om kinderen te volgen in hun creatieve ontwikkeling. En om ze in haar cursussen te mogen begeleiden, en stimuleren om te experimenteren, te beleven en verwonderen.

Anja Lofvers

Anja Lofvers vindt het heel belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd iets meekrijgen van kunst. Dat ze hun creativiteit ontplooien en verschillende technieken en materialen leren kennen en ontdekken hoe leuk het is om samen aan een project te werken.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.