Concertzaal huren
in Groningen

Concertzaal

De prachtig ontworpen concertzaal aan de Sint Jansstraat 7, middenin het centrum van Groningen, biedt plaats aan maximaal 110 bezoekers. De ruimte heeft een goede akoestiek, en is daardoor uitermate geschikt voor optredens van orkesten, koren en ensembles. Het orgel is geïntegreerd in de houten achterwand.

Wanneer je deze zaal huurt, ontvang je daarbij een ervaren technicus, professioneel licht en geluid, barbezetting en schoonmaak, een kleedkamer en promotie van de voorstelling via VRIJDAG. Het orgel en een Steinway vleugel zijn beiden tegen meerprijs te gebruiken. Neem voor aanvullende wensen contact met ons op.

  • Ervaren technicus
  • Professioneel licht en geluid
  • Barbezetting en schoonmaak
  • Kleedkamer
  • Promotie van de voorstelling via VRIJDAG

Tarieven en beschikbaarheid

De concertzaal is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag voor een cultureel tarief van € 180 excl. btw per dagdeel en een commercieel tarief van € 360 excl. btw per dagdeel. Voor amateurgezelschappen uit stad en provincie Groningen werken we met een cultureel tarief. Voor amateurgezelschappen buiten de provincie Groningen en commerciële organisaties rekenen we met een commercieel tarief.

De reden voor dit onderscheid is dat wij door de gemeente Groningen gesubsidieerd worden om een podium te zijn voor amateurkunstenaars uit stad en provincie. Groningen is de City of Talent en VRIJDAG ondersteunt dat talent graag door een podium te bieden.

Het was een heel geslaagd concert zaterdagavond! Door de mooie zaal en vleugel speelden de leerlingen extra mooi. Zij en het publiek hebben genoten. En wat een luxe, een technicus bij het concert! Bedankt voor je goede zorgen, we komen zeker nog een keer.

Particuliere muziekdocent

Technische specificaties

De zaal heeft een breedte van 11,4 meter en een diepte van 8,6 meter.

Download hier de technische specificaties van de concertzaal (PDF).

Vragen over verhuur?

Stuur een e-mail met je verzoek en contactgegevens naar verhuur@bijvrijdag.nl

Heb je een vraag?

Verplicht veld