Navigatie overslaan
Kies je cursus
Concertzaal

De grote zaal aan de Akkerstraat leent zich perfect als concertzaal. Het is erg geschikt voor optredens van orkesten, koren en ensembles.

Concertzaal huren in Groningen

Over de Concertzaal

Zoek je een concertzaal in Groningen voor jouw optreden? Onze grote zaal aan de Akkerstraat 99 heeft een capaciteit van maximaal 120 bezoekers en is daardoor uitermate geschikt als concertzaal voor optredens van orkesten, koren en ensembles.

Wanneer je deze zaal huurt, ontvang je daarbij altijd een ervaren technicus, professioneel licht en geluid en schoonmaak. Het is ook is het mogelijk om tegen meerprijs een Steinway-vleugel te huren. Eventueel kun je de ticketverkoop aan ons uitbesteden en je evenement door ons laten promoten. Neem voor meer informatie of aanvullende wensen gerust contact op.

Te huur inclusief:

  • Ervaren technicus
  • Professioneel licht en geluid
  • Schoonmaak
  • Ticketverkoop via de website van VRIJDAG
  • Promotie van het optreden via VRIJDAG

Tarieven en beschikbaarheid

De concertzaal is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag voor een cultureel tarief van €180 excl. btw per dagdeel en een commercieel tarief van €360 excl. btw per dagdeel. Voor amateurgezelschappen uit stad en provincie Groningen werken we met een cultureel tarief. Voor amateurgezelschappen buiten de provincie Groningen en commerciële organisaties rekenen we met een commercieel tarief. De reden voor dit onderscheid is dat wij door de gemeente Groningen gesubsidieerd worden om een podium te zijn voor amateurkunstenaars uit stad en provincie. Groningen is de City of Talent en VRIJDAG ondersteunt dat talent graag door een podium te bieden.

Technische specificaties

De zaal heeft een vlakke vloer. Er is geen verhoogd podium of tribune, dus een deel van de zaal zal worden opgevuld met zitplaatsen. Lees alle specificaties in de technische rider (binnenkort). Heb je de concertzaal geboekt en wil je onze technicus spreken? Mail naar tjeerd.staal@bijvrijdag.nl of bel Tjeerd op (050) 3051 475.

Vragen over verhuur?

Wil je meer weten over het huren van de concertzaal? Neem contact met ons op.

Het was een heel geslaagd concert zaterdagavond! Door de mooie zaal en vleugel speelden de leerlingen extra mooi. Zij en het publiek hebben genoten. En wat een luxe, een technicus bij het concert! Bedankt voor je goede zorgen, we komen zeker nog een keer.

Particuliere muziekdocent