Navigatie overslaan
Kies je cursus

Basiscursus fotografie (vervolg)

Deze vervolgcursus Fotografie is voor jou als je al de basis van de cameratechniek kunt toepassen en dat verder wil ontwikkelen.

Basiscursus fotografie (vervolg)

Om deze vervolgcursus te doen moet je eerst de basiscursus hebben afgerond.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 nov 2024 19:30 - 22:00 Dinsdag Walstraat 34 146,- Inschrijven
14 nov 2024 19:30 - 22:00 Donderdag Walstraat 34 146,- Inschrijven
03 apr 2025 19:30 - 22:00 Donderdag Walstraat 34 146,- Inschrijven
16 apr 2025 19:30 - 22:00 Woensdag Walstraat 34 146,- Inschrijven

Deze cursus bestaat uit verschillende onderdelen: landschap, portret in studio en op locatie, nacht- en straatfotografie. We leren goed kijken en oefenen veel in de praktijk. In de cursus is ook voldoende ruimte om elkaars werk te bekijken en te bespreken om zo van elkaar te leren.

Voorwaarde is dat je beschikt over een spiegelreflex- of systeemcamera, en basiskennis van de cameramogelijkheden en instellingen.

Let op: Deze cursus is het vervolg op de Basiscursus fotografie. Om de vervolgcursus te doen moet je eerst de basiscursus hebben afgerond.

Docenten

Docenten: Henny Stern, Cees van Alten, Pol Taverne

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Nee, voor deze cursus is een digitale spiegelreflexcamera gewenst. In ieder geval moet je op je fototoestel belichting, diafragma, sluitertijd en ISO handmatig kunnen instellen.

Ontdek nog meer

  • 12-99jr
  • Workshop
  • Tip!

Schilderen Driedaagse: Going Floral

In deze workshop ga je drie dagen botanisch tekenen en schilderen in de breedste zin van het woord.

Basiscursus fotografie

Wil je de basis leren van fotografie? Dat kan bij VRIJDAG. Je maakt kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen.

Tekenen: Planten en dieren

Wil je planten en dieren leren tekenen? Dat kan bij VRIJDAG. De ervaren docent leert je de verschillende technieken zodat jij je tekening tot leven wekt.

  • 21-99jr

Modeatelier

Hou je van kleding en zou je meer willen doen met mode? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens de cursus leer je ook nog eens over duurzame fashion.

Outdoor fotografie: Herfstlandschap

Ben jij een bikkel en hou je van fotograferen en een uitdaging? Kom dan naar VRIJDAG. Pak je camera en ga 4 zaterdagen mee op pad met een docent.

Tekenen: Strips en illustratie

Wil je illustraties en strips maken? Dat kan bij VRIJDAG. Onderzoek de verschillende tekentechnieken terwijl je met je eigen verhaal aan de slag gaat.

De magie van tekenen

Ga op spelende en onderzoekende wijze op verkenningstocht langs verschillende manieren van het tekenen!

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.

Weinig licht fotografie

Leren fotograferen met weinig licht? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens deze cursus ontdek je hoe je met weinig licht toch de mooiste beelden kunt maken.

Alles met wol

Wil je meer weten of je juist verdiepen in de werkvormen met wol? Doe mee met deze cursus en ontdek de fascinerende eigenschappen van dit unieke materiaal.

Basisbeginselen van het kijken

Wat wil je fotograferen en hoe breng je dat het best en snelst in beeld? Leer het bij VRIJDAG.

Fotografie: Stills en stillevens

Wil je Stills en stillevens leren fotograferen? Dat kan bij VRIJDAG. Leer over de technische kanten, maar ook hoe je onverwachte resultaten kunt krijgen.