Gitaar

Gitaar

INSCHRIJVEN

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

De gitaar is niet voor niets zo’n populair instrument. Gitaarspelen is geweldig leuk, je kunt het in je eentje doen of in een band, je kunt er zelf bij zingen of anderen begeleiden. Bovendien neem je een gitaar makkelijk overal mee naartoe, naar een feestje bijvoorbeeld, of een kampvuur. Van de zeer enthousiaste en ervaren docenten bij VRIJDAG kun je les krijgen in allerlei stijlen, van klassiek tot rock.  

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent. 

Selim Boukhris

akoestische gitaar

Thom Brouwer

akoestische gitaar

Bert Klok

akoestische gitaar

Marcos Moragues

elektrische gitaar

Gitarist Selim Boukhris houdt van de momenten waarop leerlingen ineens beseffen wat ze kunnen en willen met hun instrument. En wanneer ze tot hun eigen verbazing merken dat ze, ook al spelen ze nog niet zo lang een instrument, al best goed kunnen samenspelen met anderen.

Meer weten over Selim en de cursussen die hij geeft?

Thom Brouwer speelt dagelijks gitaar, meestal thuis maar ook vaak op het podium. Hij ontwikkelde de Basiscursus Gitaar bij VRIJDAG, waarmee hij al veel mensen, jong en oud, enthousiast heeft kunnen maken voor het instrument door middel van samenspel.

Meer weten over Thom en de cursussen die hij geeft?

Na ruim twintig jaar gitaarles geven vindt Bert Klok het nog steeds een eer om verantwoordelijk te zijn voor de muzikale ontwikkeling van zijn leerlingen. Zo’n leerproces te mogen volgen en begeleiden is telkens opnieuw een mooie ervaring.

Meer weten over Bert en de cursussen die hij geeft?

Gitarist Marcos Moragues maakt zelf vooral latin-jazz met zijn Mogambo Latinband, maar ook fusion, pop en funk en rock. De vreugde die de muziek en het gitaarspelen hem geeft brengt hij met veel enthousiasme over op zijn leerlingen.

Meer weten over Marcos en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld