Harp

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Een harp is een groot en bijzonder snaarinstrument, in de vorm van het cijfer 7. De snaren, verschillend van lengte en dikte, worden getokkeld met de vingers. De harp is geschikt voor oude en klassieke muziek, maar kan ook worden toegepast in pop en zelfs elektronische muziek; kijk bijvoorbeeld naar wat Remi van Kesteren allemaal met zijn harp doet!

Wil je dit prachtige instrument leren bespelen? Of speel je al een tijdje harp en wil je graag samenspelen in een ensemble of orkest? Stap dan binnen bij VRIJDAG!

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Christa Emmerink

Christa Emmerink heeft als harpiste opgetreden over de hele wereld en vindt het een voorrecht nu te mogen lesgeven en de schoonheid van de muziek te delen. Elke leerling is uniek en heeft een andere benadering van lesgeven nodig en daar heeft ze een gevoelig zintuig voor.

Meer weten over Christa en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld