Navigatie overslaan
Kies je cursus

Introductiecursus theater

19-99 jaar Uitverkocht

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen.

Introductiecursus theater

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
04 apr 2024 19:30 - 21:30 Donderdag Noorderbuitensingel 11 168,- Uitverkocht
15 apr 2024 19:30 - 21:30 Maandag Noorderbuitensingel 11 168,- Uitverkocht

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Ervaring is niet nodig.

In een groep werk je gedurende 8 lessen aan verschillende facetten van theater. Zo komen samenspel, improvisatie, fysiek spel en spelen met tekst aan bod. De introductiecursus start 4 keer per jaar.

Na de introductiecursus kun je door met andere cursussen bij VRIJDAG, zoals Acteren en Film maken. Maar je kunt ook direct beginnen met cursussen waarbij geen ervaring vereist is, waaronder De vloer op.

Docenten

Docenten: Sophie Luiken, Joke Holwerda, Els Vegter

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om deze introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.