Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Mouleren en draperen: De basis

Lijkt het jou leuk zelf te ontwerpen, en jouw eigen ideeën om te zetten in een patroon? Meld je dan aan voor deze reeks van 8 lessen mouleren en draperen!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
16 nov. 2023 13:30 - 16:00 Donderdag Walstraat 34 Gegeven door: Amber Witte 191,- Geannuleerd
01 feb. 2024 13:30 - 16:00 Donderdag Walstraat 34 Gegeven door: Amber Witte 191,- Inschrijven
04 apr. 2024 13:30 - 16:00 Donderdag Walstraat 34 Gegeven door: Amber Witte 191,- Inschrijven

In deze cursus ga je leren om een eigen kledingstuk op een pop te mouleren, en hoe je daar vervolgens een goed werkend patroon van kunt maken. En uiteraard kun je vervolgens aan de slag! Heb je nog geen enkel idee hoe dit zou moeten? Geeft niet, we nemen je mee! Of heb jij al wel enige ervaring maar loop je tegen vragen op? Ook dan ben je op de juiste plek!

Machines, poppen en basismaterialen zijn aanwezig.

Docenten

Docenten: Amber Witte

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Basiscursus fotografie

Wil je de basis leren van fotografie? Dat kan bij VRIJDAG. Je maakt kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen.

Beelden boetseren naar model

Wil je alles leren over beelden boetseren? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt inzicht in anatomie, verhoudingen, richtingen en volumes.

Basisbeginselen van het kijken

Wat wil je fotograferen en hoe breng je dat het best en snelst in beeld? Leer het bij VRIJDAG.

Tekenen: Portret met een verhaal

Wil je leren portret tekenen? Dat kan bij VRIJDAG. Er wordt gebruik gemaakt fotografie en levende modellen.

Naaicursus voor beginners

Heb je nog nooit achter de naaimachine gezeten, maar het lijkt je super leuk? Doe dan mee aan deze korte naaicursus voor beginners.

Fotobewerking in Lightroom

Alles leren van Adobe Lightroom? Dat kan bij VRIJDAG. Leer foto's importeren, bewerken en retoucheren.

  • 9-12jr

Kinderatelier op zaterdag

Wil je spelenderwijs materialen en technieken ontdekken? Dat kan bij VRIJDAG. Kom experimenteren, samenwerken en fantaseren.

Ontwerpen in hout: Nieuw leven

Wil jij graag (leren) ontwerpen in hout, en dat combineren met iets wat er al is? Niet alleen nieuw werk creëren, maar juist ook met aandacht voor objecten die er al zijn? Dat kan bij VRIJDAG.

  • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

  • 6-8jr

Kinderatelier op zaterdag

Wil je spelenderwijs materialen en technieken ontdekken? Dat kan bij VRIJDAG. Kom experimenteren, samenwerken en fantaseren.

Textiel: prints en patronen (zeef)drukken

Prints, patronen, strepen, stippen… word jij al enthousiast? In deze cursus kun je helemaal los met het drukken van prints en patronen op textiel!

Basiscursus tekenen en schilderen (vervolg)

Heb je al eens kennisgemaakt met de basistechnieken tekenen en schilderen en ben je enthousiast? Dan is deze cursus iets voor jou!