Route 6-7 jaar: ONTDEKKEN

Route 6-7 jaar: ONTDEKKEN

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
14 sep 2021 15:30 - 16:30 dinsdag Noorderbuitensingel 11 10 50,00

Kinderen van 6 en 7 jaar worden zich steeds meer bewust van de wereld om hen heen. Ze gaan meer en meer op zoek naar het verschil tussen fantasie en werkelijkheid; wat is echt en wat niet? Binnen deze cursus gebruiken we die zoektocht als uitgangspunt, door samen een spel te maken, te spelen met licht en geluid en samen verhalen te vertellen.

De cursus bestaat uit twee blokken met in totaal tien lessen. Gebruik je fantasie en maak samen de mooiste, spannendste en grappigste scènes.

Hannegijs Jonker

Sara Scholten

Hannegijs Jonker houdt van theater in bijzondere, nieuwe, onverwachte vormen. Ze onderzoekt met haar leerlingen nieuwe werkelijkheden en de wereld aan mogelijkheden die daar te vinden is.

Meer weten over Hannegijs en de cursussen die zij geeft?

Naast spelen, theatermaken en vormgeving besteedt Sara Scholten ook veel aandacht aan filosofie; de wereld om je heen onderzoeken levert veel materiaal en inspiratie op. Kinderen mogen niet vaak meedoen als de grote vragen van het leven worden besproken. Maar bij Sara wel!

Meer weten over Sara en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld