Navigatie overslaan
Kies je cursus

Route Oog voor detail

16-23 jaar Uitverkocht

Oog voor detail is gericht op jongeren en jongvolwassenen met autisme. In deze cursus besteden we net iets meer aandacht aan voorbereiding en de lesopbouw.

Route Oog voor detail

De eerste les is een gratis proefles! Schrijf je in en betaal pas als je doorgaat.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
05 feb 2024 16:30 - 18:30 Maandag Noorderbuitensingel 11 399,- Uitverkocht

De theaterroute Oog voor detail is gericht op jongeren en jongvolwassenen (tot 23 jaar) met autisme. Heb jij deze diagnose en vind je de stap om deel te nemen aan een reguliere theatercursus net wat te groot? Vind je het prettig als er iets meer begeleiding en persoonlijke aandacht is? Of lijkt het je vooral leuk om samen te spelen met anderen met autisme? Dan is dit je plek!

In de cursus draait het om acteren. Hoe verander je bijvoorbeeld in iemand die heel anders is dan jij, en blijf je toch geloofwaardig spelen? Je leert improviseren en basistechnieken om tot spel te komen. Ook ga je aan de slag met teksten en leer je de mogelijkheden van je lichaam en stem kennen.

We besteden net iets meer aandacht aan de voorbereidingen en de lesopbouw. Ook sluit er een pedagoog aan bij de lessen, waardoor er meer persoonlijke aandacht en afstemming mogelijk is. Maar net als alle andere cursussen bij VRIJDAG draait ook deze cursus om uitdagen, experimenteren, acteren, theater én plezier maken.

Docenten

Docenten: Anke Odinga, Claudine Pantophlet

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. Maar je kunt wel aan de start van deze cursus één les vrijblijvend meedoen. Schrijf je in en betaal pas als je doorgaat.

Wil je meer van ons weten voordat je jezelf inschrijft? Neem contact op met Loes Nuijten (Programmeur Theater) via loes.nuijten@bijvrijdag.nl.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.