Saxofoon

Saxofoon

INSCHRIJVEN
Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Wil je saxofoon leren spelen? Zie je jezelf al een scheurende solo geven? Dan ben je bij VRIJDAG aan het goede adres. Je krijgt les van enthousiaste en ervaren docenten, die je regelmatig kunt zien optreden in bands en ensembles. Ze leren je de juiste techniek om de mooiste klanken te maken.

Het instrument wordt wereldwijd en in alle muziekstijlen gebruikt, maar vooral in de jazz en pop. De saxofoon is een geschikt instrument om op iedere leeftijd mee te beginnen.

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.

Sjoerd Visser

saxofoon

Sjoerd Visser geeft saxofoonles bij VRIJDAG. Hij vindt het een uitdaging om leerlingen te helpen ontdekken hoe ze zich het beste kunnen uiten op hun instrument. Om samen op zoek te gaan naar het stukje muziek wat hen motiveert om van daaruit hun talent te ontwikkelen.

Meer weten over Sjoerd en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld