Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Schilderatelier

8-12 jaar

Wil je leren tekenen en schilderen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt les op een leuke en gedegen manier over de verschillende technieken en materialen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
14 sep. 2022 15:30 - 17:30 Woensdag Walstraat 34 16 192,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
01 feb. 2023 15:30 - 17:30 Woensdag Walstraat 34 16 192,- Inschrijven

In dit schilderatelier zijn alle kinderen welkom die het schilderen hebben ontdekt en er graag nog veel meer over willen leren.

Je leert over compositie en waarnemen, over het mengen van kleuren, kleurnuances en contrasten. Je werkt met verschillende teken- en schildermaterialen. En aan het einde van de les kijken we samen naar het eindresultaat.

Docenten

Sandra Vermanen

Jongerenatelier, Kinderwerkplaats

Sandra Vermanen is docent Beeldende Kunst bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Sandra? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Tekenen: Werken met inkt & vlekken

Tijdens deze workshop ga je experimenteren met inkt en vlekken. Geïnspireerd op Aziatisch tekenen ga je lijntekenen met een kroontjespen.

  • 15-99jr

Landschap schilderen zonder kwast

Kun je schilderen zonder kwast? En hoe ziet dat er dan uit? Ontdek het bij deze eendaagse workshop van Renze Dijkema!

  • 8-12jr

Papier scheppen

Meestal teken, knip of plak je ermee. Maar hoe maak je eigenlijk papier? Wat is er allemaal mogelijk? Kom het ontdekken in deze workshop!

  • 15-99jr

Tekenen in een dagboek

Hoe vertaal je een gevoel of gedachte naar een tekening in een dagboek? Doe mee en verras jezelf door de dingen die verschijnen!

  • 7-12jr

Werken met speksteen

Met raspen, vijlen en schuren tover je een speksteen om tot een klein beeldje, ketting of amulet. Wat ga jij maken?

  • 15-99jr

Illustreer jouw eigen set kaarten

In deze workshop ga je zelf kaarten maken. Kaarten om te versturen of om in te lijsten en lekker te bekijken. Alles kan!

  • 15-99jr

Ruimtelijk werken met papier

Hoe bouw je een ruimtelijk beeld met papier en de verschillende technieken die je al werkende tegenkomt? Dit ga je improvisatiegewijs ontdekken.

  • 4-12jr

Vrije inloop muziek beeldend theater

Muziek, theater en beeldende kunst

Tekenen: Portret met een verhaal

Wil je leren portret tekenen? Dat kan bij VRIJDAG. Er wordt gebruik gemaakt fotografie en levende modellen.

  • Uitverkocht

Creatieve handvaardigheid jaar 1

De opleiding Creatieve Handvaardigheid (CHV) is voor mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger beeldend willen werken met groepen, of zich willen bij- of nascholen.

  • Uitverkocht

Creatieve handvaardigheid jaar 2

De opleiding Creatieve Handvaardigheid (CHV) is voor mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger beeldend willen werken met groepen, of zich willen bij- of nascholen.

Papier scheppen

Papier is een fantastisch en eenvoudig materiaal en populair onder hedendaagse vormgevers en kunstenaars. Je gaat experimenteren en geeft je eigen ideeën vorm.