Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Schilderen: Brushing Boundaries

Van penseelstreken tot kleurpaletten, in deze cursus werk je aan het ontwikkelen van jouw eigen visuele handtekening!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
01 feb. 2024 13:00 - 15:30 Donderdag Walstraat 34 Gegeven door: Bart Nijstad 191,- Uitverkocht
04 apr. 2024 13:00 - 15:30 Donderdag Walstraat 34 Gegeven door: Bart Nijstad 191,- Inschrijven

In deze cursus staat jouw artistieke reis centraal. Leer van je eigen zoektocht naar stijl en thema, en ontdek hoe je jouw unieke stem in de kunstwereld kunt vinden. Van penseelstreken tot kleurpaletten, we zullen samen werken aan het ontwikkelen van je eigen visuele handtekening.

Elke les biedt een inspirerende mix van technieken, begeleidende feedback en stimulerende discussies. Je zult niet alleen technische vaardigheden aanscherpen, maar ook diep in je eigen creatieve proces duiken. We moedigen experimenten aan en vieren diversiteit in artistieke expressie.

Of je nu een beginner bent die net begint met schilderen of een ervaren kunstenaar die op zoek is naar vernieuwing, deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn artistieke horizon wil verbreden. Dompel jezelf onder in de wereld van kunst, ontdek je eigen stijl en laat je creativiteit bloeien!

Schrijf je nu in en start jouw reis naar artistieke zelfontdekking. De wereld wacht op jouw unieke creatieve stem!

Docenten

Docenten: Bart Nijstad

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 16-99jr
  • Tip!

Fashion: Recycle je eigen kleding

Wil jij leren ontdekken wat er mogelijk is met bestaande kledingstukken, materialen en accessoires? Mixen en matchen én ook nog iets leren? Kom dan meedoen met deze naaiworkshop!

  • 6-9jr

Tekenen en schilderen

Hou je van tekenen en schilderen? Wil je leren werken met houtskool, pastel en inkt? Kom dan tekenen en schilderen bij VRIJDAG!

  • 21-99jr

Modeatelier

Hou je van kleding en zou je meer willen doen met mode? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens de cursus leer je ook nog eens over duurzame fashion.

  • 8-12jr

Tekenen en druktechnieken

Wil je druktechnieken leren? Dat kan bij VRIJDAG. Je gaat aan de slag met verschillende grafische technieken.

Textiel: prints en patronen (zeef)drukken

Prints, patronen, strepen, stippen… word jij al enthousiast? In deze cursus kun je helemaal los met het drukken van prints en patronen op textiel!

Tekenen en schilderen: Ideeënwerkplaats

Hoe kun je de 1001 ideeën in jezelf aan de oppervlakte toveren om geïnspireerd met iets nieuws aan de slag te kunnen?

  • 8-12jr

Schilderatelier

Wil je leren tekenen en schilderen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt les op een leuke en gedegen manier over de verschillende technieken en materialen.

Houtdrukken

Wil je alles leren over houtdrukken en het gutsen? Dat kan bij VRIJDAG. De begeleiding is individueel en gericht op de ontwikkeling van je eigen stijl en creatieve aanpak.

De magie van tekenen

Ga op spelende en onderzoekende wijze op verkenningstocht langs verschillende manieren van het tekenen!

  • 12-15jr

Beeldende kunstatelier

Wil je creatief bezig zijn? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier. Verras jezelf en ontdek wat je leuk vindt!

Drukwerk op dinsdag: Diverse technieken

Wil je aan de slag met verschillende materialen en druktechnieken? Dat kan bij VRIJDAG. Spelenderwijs krijg je de verschillende druktechnieken onder de knie.

Painting: From light to paint

In this course, you will learn to paint by observing light. The lessons are taught in English.