Navigatie overslaan
Kies je cursus

Theaterschool voor Volwassenen (jaar 3)

21-99 jaar Uitverkocht

In het derde jaar van de TSV gaan we aan de slag met ‘schoonheid’ en ‘lelijkheid’, hedendaagse speelstijlen en theater maken.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep. 2023 19:30 - 22:00 Dinsdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Aike Vogelzang, Joke Holwerda, Niels Smit Duyzentkunst 670,- Uitverkocht

Het programma van de vierjarige Theaterschool voor Volwassenen (TSV) biedt spelontwikkeling van hoge kwaliteit en omvat diverse manieren van spelen en maken; het theaterambacht wordt vanuit veel verschillende invalshoeken getraind. Op een solide basis van vaardigheden en benodigde theorie, kun je in de loop van de opleiding gaan ontdekken welke vorm van theater het beste bij jou past en je hierin bekwamen.

In het derde jaar gaan we aan de slag met ‘schoonheid’ en ‘lelijkheid’, hedendaagse speelstijlen en theater maken. Ook is er twee keer per jaar een TSV-Totaalweekend, waarbij groepen uit alle jaren de gelegenheid krijgen om bij elkaar te kijken naar gemaakt werk -soms work in progress, soms een presentatie- en dit na afloop met elkaar te bespreken.

In principe doorloop je het programma van de opleiding gewoon van jaar 1 t/m 4 met je eigen lesgroep en een vast TSV-docententeam. Elk blok wordt afgesloten met een persoonlijke evaluatie waarin de docent van dat blok zijn bevindingen met je deelt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met coördinator Joke Holwerda.

Docenten

Docenten: Niels Smit Duyzentkunst, Aike Vogelzang, Joke Holwerda

Veelgestelde vragen

In principe doorloop je het programma van de opleiding gewoon van jaar 1 t/m 4 met je eigen lesgroep en een vast TSV-docententeam. Het aanmelden voor het eerste jaar gaat door middel van een auditie.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.