Navigatie overslaan
Kies je cursus
Anna-Marije de Boer

Anna-Marije de Boer is theaterdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Anna-Marije? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Anna-Marije de Boer

Theater

Over Anna-Marije

Al vanaf jonge leeftijd droomt Anna-Marije graag weg. Theater helpt haar om met al die verbeelding die het aanwakkert, toch totaal in het hier en nu te zijn. Op de vloer en als maker is een wereld die ze begrijpt. Als docent gaat ze graag het onderzoek aan bij iemand en zoekt ze naar waar diegene van aangaat.

Anna-Marije studeerde in 2021 af aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Nu heeft ze veel verschillende petten op. Ze maakt voorstellingen, decor en een podcast en is als speler en maker actief bij muziektheater collectief AAP in een AQUARIUM.

Trots op!

Anna-Marije is trots op de stijl die ze heeft ontwikkeld. Daarbij maakt het niet uit of het een tekening, een voorstelling of een podcast is.

Favorieten/inspiratie

Roy Andersson

Het leuke aan lesgeven vind ik dat je samen ontdekt wat er werkt bij iemand. Een wederzijdse ja op dat je zo ver mogelijk gaat komen in gezette tijd. Deze twee uur is even van ons!

Anna-Marije de Boer