Navigatie overslaan
Kies je cursus
Greta Gutuleac

Greta Gutuleac is pianodocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Greta? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Greta Gutuleac

Piano

Over Greta

Op achtjarige leeftijd begon Greta Gutuleac haar eerste muzieklessen in Ialoveni, Moldavië. In 2014 begon ze met haar Bacheloropleiding Klassieke piano aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Inmiddels is ze afgestudeerd en wisselt ze haar werk als uitvoerend musicus af met lesgeven. Ze deelt haar enthousiasme voor muziek graag met haar leerlingen en ziet het als haar taak om elke leerling, ongeacht niveau of achtergrond, te helpen zijn of haar manier te vinden om piano te spelen en ervan te genieten.

Opleiding en Meer

Prins Claus Conservatorium, hoofdvak Klassieke Piano. Naast haar werk bij VRIJDAG is Greta pianiste in HofDuo naast fluittiste Taraneh Pouryousef en organiseert ze pianoconcerten.

Favorieten/inspiratie

Greta laat zich inspireren door veel musici zoals Martha Argerich, Vladimir Ashkenazy, Vladimir Horowitz, Krystian Zimerman, vanwege hun muzikaliteit en techniek.

Ik deel mijn enthousiasme voor muziek graag met mijn leerlingen. Mijn rol als docent is om elke leerling te helpen zijn manier te ontdekken om piano te spelen en ervan te genieten.

Greta Gutuleac