Cursussen en workshops door Hilli Kuilman

Hilli Kuilman is al sinds haar kindertijd gefascineerd door tekenen en schilderen en het is dan ook geen wonder dat ze er haar beroep van heeft gemaakt. Ze houdt ervan om mensen te coachen in hun creatieve proces en te zien hoe ze geleidelijk hun eigen persoonlijke beeldtaal ontwikkelen.

Opleiding en meer

Hilli studeerde zowel aan de Academie Beeldende Kunst Arnhem als aan Academie Minerva in Groningen. Naast haar werk als docent is ze zelfstandig beeldend kunstenaar (tekenen, schilderen, fotografie, assemblages, installaties). Haar werk wordt regelmatig geëxposeerd.

Favorieten/inspiratie

Picasso, Per Kirkeby, Jenny Saville, Marlene Dumas , Eric Fischl, Lucian Freud, Anselm Kiefer, Sam Dillemans, Daniel Richter, Luc Tuymans en Peter Doigt. Ook houdt ze van theater, ballet en muziek.

Graag wil ik de leerling ‘leren’ kijken, dat wil zeggen: anders leren kijken. Dat hij of zij een ontwikkeling in het beeldende proces doormaakt en een eigen beeldtaal ontwikkelt. Nieuwsgierig wordt, op onderzoek uitgaat, kritisch wordt en uitwisselt.

Hilli Kuilman

Workshops en cursussen

Nog even geduld! Binnenkort verschijnen hier de nieuwe cursussen. Kijk ondertussen eens bij ons andere cursusaanbod.
Heb je een vraag?

Verplicht veld