Navigatie overslaan
Kies je cursus

Ineke de Vries

Theater

Over Ineke

Als kind vond Ineke het heerlijk om in theater alles te kunnen zijn wat je wilt. Er zijn in die zin geen grenzen, wat het voor haar een veilige plek maakte om zichzelf te uiten en zelfvertrouwen te krijgen. Theater biedt de vrijheid om alles te kunnen zijn. Deze grenzeloosheid maakte het voor Ineke een veilige plek om zichzelf te uiten en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Ineke is een enthousiasmerende en positieve docent. Haar achtergrond ligt bij dramatherapie, waar ze theater vaak inzet als middel. Hierdoor is ze erg gericht op de persoon zelf en hun eigen gevoelswereld. Door haar vele creatieve ideeën kan ze soms ook een tikkeltje chaotisch zijn. Het enthousiasme van de deelnemers, de creativiteit waarmee ze komen en hun groei hierin te zien, vindt Ineke het leukst aan lesgeven.

Favorieten/inspiratie

Ineke houdt van muziek, tekst, theater en het liefst een combinatie van deze elementen. Een voorbeeld hiervan is "The Underground" van Nite+Club Guy & Roni, een stuk dat zij bijzonder goed vond.

Trots op!

Ineke is trots op iedereen die het theater opstapt. Daarnaast is ze trots op zichzelf dat ze heeft gekozen om als freelance theater- en drukwerkdocent te werken.

Het leukste aan lesgeven vind ik het enthousiasme van de deelnemers, de creativiteit waarmee ze komen en hun groei hierin te zien, vindt Ineke het leukst aan lesgeven.

Ineke de Vries