Navigatie overslaan
Kies je cursus
Ingrid Fischer

Ingrid Fischer is kunstdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Ingrid? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Ingrid Fischer

Mode, textiel en meer

Over Ingrid

Ingrid Fischer heeft een passie voor papier, een fantastisch medium waar je ontzettend veel mee kunt! Ze is begonnen vanuit origami en boekbinden, waarbij ze in eerste instantie gebruik maakte van gekocht papier. Maar toen ontdekte Ingrid dat je ook zelf papier kunt maken, wat enorm veel mogelijkheden biedt (vooral in het spelen met structuur). Dit probeert ze nu zoveel mogelijk in haar cursus en eigen werk te gebruiken. Het leukste aan lesgeven vindt Ingrid het delen van haar kennis en enthousiasme en dat je met een groep cursisten weer tot nieuwe inzichten komt.

Trots op!

Ingrid is trots op de artist books die ze elke maand maakt en publiceert op haar Instagram-account in de #areyoubookenough-community.

Favorieten/inspiratie

Een van Ingrid's favoriete kunstenaars is Tomoko Shioyasu, een Japanse kunstenaar die fantastisch mooie papiersculpturen maakt.

Mijn doel is om een plek te creëeren waar cursisten alle ruimte krijgen en kunnen nemen om te experimenteren en hun creativiteit los te laten.

Ingrid Fischer