Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Joanne Verhaagen

Joanne Verhaagen is workshopdocent bij VRIJDAG. Wil je ook een workshop volgen van Joanne? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Joanne Verhaagen

Tekenen en schilderen

Over Joanne

Vroeger in de winkel werd Joanne verliefd op de potloden in alle kleuren van de regenboog. Die fascinatie voor kleur en beeldende kunst heeft ze nooit meer losgelaten. Inmiddels deelt ze haar passie als docent en dat doet ze met veel energie. De lessen van Joanne zijn altijd goed voorbereid en ze is altijd in voor een gekke wending!

Trots op!

Joanne is trots dat ze haar pigmenten zelf maakt door planten te kweken die bepaalde kleurstoffen afgeven.

Favorieten/inspiratie

De favoriete kunstenaar van Joanne is Friedensreich Hundertwasser, vanwege zijn gekke ideeën over architectuur en hoe de wereld er zou moeten uitzien.

Het leukste aan lesgeven is de fonkeling in iemands ogen als diegene iets opeens snapt of doorheeft, en mensen over een (beeldende) drempel heen trekken om iets te doen dat buiten hun comfortzone ligt.

Joanne Verhaagen