Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Layla Radjab

Over Layla

Layla Radjab houdt van de grote intrinsieke motivatie die kinderen en jongeren hebben om aan zichzelf te willen en durven werken. In haar lessen wil ze bereiken dat iedereen in de groep tenminste één keer ‘flow’ in zijn spel ervaart; een moment waarop je als het ware even boven jezelf uitstijgt en niet meer bezig bent met wie je bent of hoort te zijn. Dat vindt ze het mooie aan theaterlessen: het verkennen van je grenzen en contact maken met je innerlijke kracht. Let it flow!

Opleiding en meer

Dramadocent, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, PABO Hanzehogeschool Groningen. Naast lesgeven bij VRIJDAG is ze ook steeds meer bezig met zingen en op zoek naar hoe ze zang en theater kan verbinden. Ze deed als zangeres mee aan de voorstelling Pelgrim van Stichting Peerd en maakte met haar eigen maskergezelschap ‘Vreemd Hoofd’ een Zanni-band: een mobiele maskeract voor festivals, geïnspireerd op de Commedia dell’arte.

Favorieten/inspiratie

Haar top 3 van mooiste jeugdtheatervoorstellingen:

  1. ‘Adios’ van Het Houten Huys, maskertheater.
  2. ‘Macbeth’ van het NNT, een echte levende poppenkast.
  3. ‘Tropoi’ van Theater Froefroe uit België, magisch realisme met levensgrote poppen.

In mijn lessen wil ik bereiken dat iedereen in de groep tenminste één keer flow in zijn spel ervaart. Een moment waarop je als het ware even boven jezelf uitstijgt en niet meer bezig bent met wie je bent of wie je hoort te zijn.

Layla Radjab

Workshops en cursussen

Er zijn momenteel geen workshops of cursussen. Bekijk ons hele cursusaanbod.