Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Leonie Zuidema

Leonie Zuidema is docent Dans bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Leonie? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Leonie Zuidema

Over Leonie

Dansen maakt gelukkig, is goed voor het brein ├ęn het draagt bij aan het zelfvertrouwen. Dat ziet Leonie regelmatig terug bij cursisten in haar lessen en daarom is het lesgeven voor haar zo bijzonder. Leonie vindt het dan ook belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt om vrijuit te dansen.

Favorieten/inspiratie

Een voorstelling bezoeken van het Nationale Ballet vindt Leonie geweldig, maar ze kan ook erg genieten van dansfilmpjes van bijvoorbeeld The Royal Family.

Trots op!

Leonie heeft gedanst in verschillende dinnershows en deelt haar passie voor dans als docent en choreograaf bij VRIJDAG en Elzer Educatie, het centrum voor podiumkunsten in Drachten.

Bezig zijn met dansen maakt mij blij en dat weer doorgeven aan anderen geeft heel veel voldoening.

Leonie Zuidema