Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Miriam Knibbeler

Ruimtelijk werken

Over Miriam

Miriam Knibbeler verwondert zich keer op keer opnieuw over de pracht van vormen en structuren. Boetseren bestaat uit de combinatie van die verwondering en het tactiele van de plastische materialen. Er is niets mooiers dan dat! Ze houdt van de interactie in haar lessen en vindt het ontzettend leuk om te zien hoe de cursisten met aandacht en concentratie bezig zijn en ontdekkingen doen over hun eigen beeldende werk.

Opleiding en meer

Ze studeerde Beeldende Kunst aan Academie Minerva Groningen en maakt sindsdien als autonoom beeldend kunstenaar sculpturen en tekeningen. Er zijn regelmatig exposities van haar werk.

Favorieten/inspiratie

Miriam bewondert het werk van o.a. van Giacomo Manz├╣, Berlinde de Bruyckere, Antony Gormley, Anna Hyatt Huntington, Rembrandt Bugatti en Frode Bolhuis.

Het is ontzettend leuk om te zien hoe de cursisten met aandacht en concentratie bezig zijn en zich tijdens de lessen steeds verder ontwikkelen. Ik ben tevreden als ik mensen heb kunnen inspireren en de cursisten ontdekkingen heb kunnen laten doen over hun eigen beeldende werk.

Miriam Knibbeler