Navigatie overslaan
Kies je cursus
Nino Natros­hvili

Nino Natroshvili is viooldocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Nino? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Nino Natroshvili

Viool

Over Nino

Naast het zijn van uitvoerend musicus vindt Nino het ontzettend leuk om bezig te zijn met het overdragen van kennis en ervaring aan anderen. Als studente heeft ze het altijd interessant gevonden om verschillende manieren te vinden waarop ze haar vaardigheden op een instrument kan verbeteren. Daardoor kwam ze erachter dat ze het ook leuk vindt om anderen hiermee te helpen.

Als docente let Nino er altijd op dat de cursist zich comfortabel in de les voelt. Het is belangrijk voor haar dat een cursist met plezier naar de les komt. Daarnaast probeert ze zo duidelijk mogelijk instructies te geven, zodat de cursist thuis ook fijn kan studeren. Als laatste stelt Nino vaak vragen aan de cursist, zodat deze (ook op jonge leeftijd) autonoom leert denken.

Favorieten/inspiratie

Het is voor Nino onmogelijk om een favoriet iets te kiezen in de muziek, want er zijn zoveel componisten, artiesten en muziekgenres. Vaak is de manier van uitvoeren datgene dat iets voor haar bijzonder en memorabel maakt.

Trots op!

Op voorspeelavonden is Nino altijd erg trots op haar leerlingen, want op het podium staan en een optreden geven is niet niks!

Ik vind het leuk om de groei van een cursist mee te maken. Iedereen is anders, daarmee is het lesgeven aan elk persoon ook anders. De diversiteit eraan vind ik erg leuk.

Nino Natroshvili

Workshops en cursussen

Viool

  • Diverse docenten