Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Philipp Cahrpit

Theater

Over Philipp

Philipp Cahrpit is ontzettend benieuwd naar de ideeën van zijn leerlingen over wat theater is en kan zijn. Zelf denkt hij dat er een enorme kracht schuilt in het kleine en subtiele, maar misschien denkt iemand anders daar verschillend over? Open staan voor elkaar en kijken wat er gebeurt; het leidt altijd tot iets moois of verrassends.

Opleiding

Philipp studeerde Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde hij de opleiding Theatermaker/docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zijn afstudeervoorstelling maakte hij in Groningen, een fysiek en hartverwarmend stuk over het verlangen van twee mannen om kinderen te kunnen krijgen.

Favorieten/inspiratie

Zijn grote voorbeelden hebben allemaal één ding gemeen: het zijn mensen die helemaal voor iets gaan en – doordat ze hun binnenste gevoelens durven te laten zien – de wereld mooier maken. Maar hij haalt ook inspiratie uit schildpadden, omdat ze zo rustig hun leven leven.

Als we in de les open voor elkaar staan, gebeurt er vast iets moois dat ons weer kan verrassen.

Philipp Cahrpit

Workshops en cursussen

Er zijn momenteel geen workshops of cursussen. Bekijk ons hele cursusaanbod.