Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Sofiya Astapiuk

Sofiya Astapiuk is koordirgente bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Sofiya? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Sofiya Astapiuk

Zang

Over Sofiya

Sofiya houdt zóveel van muziek dat het haar hele wereld is. Het is onderdeel van alles wat ze doet. Ze geniet van de klanken van allerlei instrumenten, maar zingen is voor Sofiya het belangrijkste omdat ze daarmee haar emoties en gevoelens op een hele mooie manier kan uitdagen.

Lang heeft Sofiya geprobeerd om haar eigen unieke stem te vinden. Dankzij deze jarenlange oefening en ervaring helpt ze nu cursisten met het vinden van hún individuele geluid. Naast de technische kant van het zingen, leert Sofiya haar cursisten hoe zij zichzelf kunnen uitdrukken binnen de muziek die zij mooi vinden.

Favorieten

Sofiya's liefde voor muziek begon met muzikanten als Alicia Keys, Beyoncé, Lauryn Hill, Michael Jackson, Amy Winehouse, Sarah Vaughan, Keith Jarret en Miles Davis. De inspiratie en liefde voor muziek vond ze dus vooral in R&B, soul en jazz. Maar muziek in het algemeen is voor Sofiya zoiets moois en inspirerends, dat het moeilijk is om een favoriet genre te kiezen.

Elke les leer je van elkaar en deel je deze ervaring. Ik vind het daarom belangrijk om een ​​goede band met mijn cursisten en de groep te creëren.

Sofiya Astapiuk