Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

De Wijert

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van.

Cultuurcoach Kitty Boon

Naast mijn werk als cultuurcoach doe ik nog een hoop andere dingen. Regelmatig werk ik in mijn atelier in Groningen en maak ik foto’s, films en installaties. Daarnaast werk ik als freelance kunstvakdocent in het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. In beweging zijn en blijven vind ik belangrijk. Ik hou van fietsen, joggen, zwemmen en vind ontspanning in yoga.

Mijn opleiding aan de sociale- en kunst academie heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en dat kan ik goed gebruiken als cultuurcoach voor De Wijert. Als sociaal bewogen mens kan ik anderen helpen verbindingen te maken waarbij kunst en cultuur een middel kan zijn. Ik sta graag in contact met anderen en ben enthousiast om bij te dragen aan een cultuurrijke wijk voor iedereen!

Heb jij een idee, een plan, en of wil je meedenken over activiteiten in de wijk, neem dan contact met mij op. Elk initiatief juich ik toe en ik kom graag met je in gesprek!