Navigatie overslaan
Kies je cursus
De Wijert

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in De Wijert, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

De Wijert

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit De Wijert mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Kitty Boon.

Er zijn op dit moment geen activiteiten.

Cultuurcoach Kitty Boon

Naast mijn werk als cultuurcoach doe ik nog een hoop andere dingen. Regelmatig werk ik in mijn atelier in Groningen en maak ik foto’s, films en installaties. Daarnaast werk ik als freelance kunstvakdocent in het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. In beweging zijn en blijven vind ik belangrijk. Ik hou van fietsen, joggen, zwemmen en vind ontspanning in yoga.

Mijn opleiding aan de sociale- en kunst academie heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en dat kan ik goed gebruiken als cultuurcoach voor De Wijert. Als sociaal bewogen mens kan ik anderen helpen verbindingen te maken waarbij kunst en cultuur een middel kan zijn. Ik sta graag in contact met anderen en ben enthousiast om bij te dragen aan een cultuurrijke wijk voor iedereen!

Heb jij een idee, een plan, en of wil je meedenken over activiteiten in de wijk, neem dan contact met mij op. Elk initiatief juich ik toe en ik kom graag met je in gesprek!

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van.