Navigatie overslaan
Kies je cursus

Dichter in de kas (3e editie)

Na twee succesvolle edities van Dichter in de kas is het nu tijd voor een derde nachtelijke editie! Dichter in de kas brengt een ode aan de langste nacht van het jaar. Niemand minder dan de Groningse nachtburgemeester Merlijn Poolman zal de aftrap verzorgen. Kom luisteren naar de mooiste gedichten met een kop warme chocolademelk of glühwein in de sfeervol verlichte kas.

Speciaal voor deze avond opent het GroenHuis de deuren van de kringloopwinkel. Wijktheatergroep Wijktheatergroep Goed Begin neemt het publiek mee in het donker voor een spannend verhaal over de mythe van het kringloopspook. Laat je in de kas verrassen door muziek gemaakt door misschien wel de beste muzikant van de Korrewegwijk: Fons Herder. Hoe dat klinkt? Ontdek het tijdens Dichter in de kas!

Dichter in de Kas is een open podium voor dichters, verhalenvertellers en spoken word artiesten en brengt poëzie dichterbij de wijk. Het GroenHuis is een wijkbedrijf in de Korrewegwijk dat zich richt op duurzaamheid en verbinding in de wijk. Dichter in de kas is een initiatief van Wijkdichter Willemijn van de Walle & het GroenHuis.

Met vragen over Dichter in de kas kun je mailen of bellen naar Yvanka de Hoop: y.de.hoop@werkpro.nl of 050-5890881

Waar en wanneer?

Wanneer
Donderdag 21 december

Programma
19.00-19.30 – Inloop met muziek in de kas, theater in het donker en kringloopshoppen
19.30 – Opening podium door nachtburgemeester
20.15 – Pauze met muziek
21.00 – Einde

Locatie
Het GroenHuis (Madoerastraat 20, Groningen)

Deelname is Gratis