Navigatie overslaan
Kies je cursus

Fashion workshops voor jongeren

Kunstbende Groningen en VRIJDAG in de Buurt slaan de handen ineen om een reeks modeworkshops voor jongeren te organiseren. Tijdens deze workshops krijgen jongeren de kans, onder begeleiding van ontwerper Ramiro Koeiman, om hun oude kledingstukken om te toveren tot opvallende nieuwe items. De workshops worden iedere zaterdagmiddag (t/m 20 april) gegeven in wijkcentrum Het Trefpunt.

Alle jongeren uit Groningen zijn van harte welkom in de fashion studio! Elke zaterdagmiddag staan de deuren open, waar je kunt leren hoe je jouw kleding kunt upcyclen, stylen en zelfs maken. De studio is compleet uitgerust met naaimachines, alle benodigde materialen en natuurlijk een ervaren fashion docent.

Onder begeleiding van kledingontwerper en workshopleider Ramiro Koeiman duiken jongeren in de wereld van fashion. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, in onze studio kun je aan de slag met alles wat je wilt leren.

Hier zijn de data en tijden waarop de Fashion Studio open is in WijkCentrum het Trefpunt, Beijumerweg 17 in Groningen:

  • 23 maart (12.00 – 16.00 uur)
  • 6 april (12.00 – 16.00 uur)
  • 13 april (12.00 – 16.00 uur)
  • 20 april (12.00 – 16.00 uur)

Meedoen?
De workshops zijn volledig gratis en vrijblijvend. Je kunt je aanmelden op www.kunstbende.nl.Over Ramiro & Kunstbende

Over Ramiro
Ramiro Koeiman is sinds 1992 ontwerper van onder andere dames- en herenkleding. Ook heeft hij in 2007 meegedaan aan Project Catwalk, de Nederlandse versie van Project Runway. In Amerika was Ramiro jarenlang senior designer voor het speelgoedmerk Barbie van Mattel Toys.

Over Kunstbende
Kunstbende is hét podium voor iedereen van 13 t/m 19 jaar. In deze online én offline community kan iedere jongere eruit halen wie erin zit in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende organiseert vele workshops zowel online als offline zodat jongeren nieuwe vaardigheden kunnen leren. Als kers op de taart organiseert Kunstbende ook een wedstrijdtraject waar jongeren veel podiumervaring opdoen.