Navigatie overslaan
Kies je cursus

Giselles Spiegel (theatershow)

𝗧𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗕𝗲𝗶𝗷𝘂𝗺 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗸𝗲𝗻! 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗻𝘁𝗲𝗲𝗿𝘁: 𝗚𝗶𝘀𝗲𝗹𝗹𝗲𝘀 𝗦𝗽𝗶𝗲𝗴𝗲𝗹, 𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗶𝗲𝗺𝗲 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗿𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗮𝗿𝗺𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴.

Theatergezelschap Beijum op de Planken! heeft de afgelopen maanden, onder leiding van regisseur Aike Vogelzang een intieme en confronterende voorstelling gemaakt rondom de thema’s armoede en de kracht van verbinding: Giselles Spiegel.

Giselles Spiegel is een televisieprogramma dat met een pop-up studio door het land reist en daar mede aan de hand van verhalen van de lokale bevolking de vinger op de zere plek legt. Serieus, met een vleugje humor weet Giselle steeds de juiste zenuw bloot te krijgen. Maar weet ze ook wat er in haar eigen team speelt?

In dit stuk probeert Beijum op de Planken! een groot maatschappelijk thema botten, vlees, spieren en bloed te geven. Met een lach en een traan, een ludieke actie en boeren verstand gaan ze erop los.

Durf jij te komen kijken?

Wanneer: 20 april
Waar: Het Trefpunt
Aanvang: 19:30 (inloop v.a. 19:00)
Prijs: een donatie aan de Voedselbank Groningen (QR-code aanwezig)

Reserveren is gewenst. Opgeven via kitty.boon@bijvrijdag.nl

Na de voorstelling is er gelegenheid om met de spelers en met elkaar in gesprek te gaan. We zien ernaar uit jou te ontmoeten en zijn nog benieuwder naar jouw verhaal.

Over het theatergezelschap

Het theatergezelschap Beijum op de Planken! bestaat uit wijkbewoners, jong en oud en wil graag verder groeien om meer (multimediale) voorstellingen te maken. Houdt jij van theater? Heb je een passie voor techniek? Schrijf je? Of bouw je graag dingen? Iedereen uit Beijum is van harte uitgenodigd om mee te doen. Er zijn veel rollen te vervullen, en niet alleen op het toneel. Meldt je aan via de website of stuur een mail.

Web: www.beijumopdeplanken.nl
Mail: theater@educatielab.nl