Navigatie overslaan
Kies je cursus

Meedoen aan cultuur met de Hopper!

Wil je dit najaar goedkoop meedoen aan sport of cultuur? Dat kan met de Sport- en Cultuurhopper! 

Met de Sport- en Cultuurhopper kan iedereen in de gemeente Groningen kennismaken met sport en cultuur. Voor jong en oud is er van alles te doen. Dit najaar kun je bijvoorbeeld tekenen, schilderen, djembé spelen of meedoen aan stijldansen. De lessen beginnen vanaf 14 oktober.

Kijk op de website wat je allemaal kan doen en meld je aan! Dit kan tot 1 oktober!

 

Verdere informatie

Deelname

Alle inwoners van de gemeente Groningen kunnen meedoen. Per cursus kan de leeftijdsindeling verschillen. Op de website vind je altijd een volledig en actueel cursusaanbod.

 

Aanbod

Je mag je aanmelden voor meerdere cursussen (max. 3). Let op! Een aantal cursussen heeft een maximum aantal deelnemers. Er vindt dan een loting plaats. 

 

Aanmelding 

Je kan je uitsluitend opgeven via www.sportcultuurhopper.nl De laatste dag om je aan te melden is 1 oktober 2024.

 

Bevestiging 

Deelname is op basis van beschikbaarheid en loting. Na afloop van de aanmeldperiode vindt de eventuele loting plaats. Je ontvangt in een e-mail of je wel of niet kan deelnemen. Ook als de cursus vol is ontvang je bericht. 

Inschrijven voor een cursus die nog niet vol zit is mogelijk via de na-inschrijving vanaf 8 oktober.
Heb je een week voordat de cursus begint niets van ons ontvangen, bel dan met 050-8700100 of mail info@hvdsg.nl.

 

Kosten 

De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Indien de cursus niet gratis is, betaal je op de eerste les het volledige cursusbedrag contant aan de vereniging of aanbieder. Afhankelijk van de aanbieder is het verplicht of mogelijk om met pin te betalen.

 

Organisatie 

Sport- en Cultuurhopper wordt georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen en VRIJDAG in de Buurt, in samenwerking met verenigingen en aanbieders uit de gemeente Groningen.