Navigatie overslaan
Kies je cursus

Wijktheatergroep Goed Begin

Wijktheatergroep Goed Begin

SPEEL JE MEE? Een enthousiaste en zeer diverse groep van wijkbewoners van de Korrewegwijk acteren onder de bezielende leiding van regisseur, theatermaker en theaterdocente Philippien Bos. Een deel van de groep heeft al ervaring, een deel niet of nauwelijks.

Wanneer: Elke donderdagavond van 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Edanz (Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ, Groningen)

In deze wijktheater groep is iedereen welkom! Heb je zin om mee te spelen? Meld je aan bij Philippien Bos.

Meer over wijktheatergroep Goed Begin

Sinds november 2019 geeft Philippien Bos met veel plezier theaterlessen aan de toneelgroep die is ontstaan uit het project De Wijk De Wereld. Door de samenwerking van De Wijk De Wereld en het project VRIJDAG in de Buurt kunnen de theaterlessen gewoon door gaan. Philippien: “Ik loop even het hoekje om naar van mij huis om met dit vrolijke gezelschap te werken aan diverse toneeloefeningen en scenes. Het is een zeer gemêleerd gezelschap qua leeftijd, achtergrond en theaterervaring. En misschien maakt juist die variatie het werken met deze groep zo leuk en verrassend.” Niets moet, alles mag en iedereen krijgt de kans om zijn of haar talenten te laten zien. Elk jaar beginnen we weer met iets nieuws en sluiten zich meer buurtbewoners aan. Hoe leuk is dat!

Goede Beginners aan het woord

“We zitten gewoon in een echte theatergroep! En dat ook nog eens met onze buren! Wauw! Wie had dat gedacht toen we naar de eerste bijeenkomst van De Wijk De Wereld gingen.”

“Philippien geeft op een prettige en opbouwende manier theaterles. We zijn allemaal erg gemotiveerd om te spelen. De neuzen staan dezelfde kant op. Dat is mooi.”