Navigatie overslaan
Kies je cursus
Kunstcentrum

Het kunstencentrum van Groningen heet VRIJDAG. Bij ons kun je muziek, theater en beeldende kunst maken. We zijn er voor alle leeftijden en elk niveau.

Kunstencentrum Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil je muziek, theater of beeldende kunst maken in Groningen? Loop dan eens binnen bij ons kunstencentrum! VRIJDAG heeft 3 locaties in en rond het centrum van Groningen waar je cursussen, workshops en opleidingen kunt volgen voor vrijwel alle kunsten. Of je nu een instrument wilt bespelen, wilt leren zingen, acteren, beeldhouwen, schilderen of fotograferen; ons aanbod is voor alle leeftijden en elk niveau. Je kunt dus altijd meedoen. Beginner of gevorderd, iedereen is welkom in ons kunstencentrum.

Wat je ook kiest of doet, het gaat erom dat jij jouw eigen handschrift ontdekt. Dat jij je eigenheid leert uitdrukken bij het maken van kunst. En je krijgt daarbij hulp van professionele kunstenaars. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Dan kun je altijd een vrijblijvende proefles proberen. En als er thuis een krappe beurs is, kun je cursussen met korting bij ons volgen. Zien we jou binnenkort als nieuwe cursist bij ons kunstencentrum in Groningen?

Over ons kunstencentrum

VRIJDAG is het kunstencentrum van Groningen. Onze organisatie is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen de Stedelijke Muziekschool Groningen en het Kunstencentrum Groningen. VRIJDAG is zo een jonge organisatie met een rijk verleden.

Cursussen met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook meedoen als er thuis een krappe beurs is.