Navigatie overslaan
Kies je cursus
Kunstweek Koppige koppen

Speciale kunstweek rondom Kinderboekenweek!

Kunstweek Koppige Koppen

In deze speciale Kunstweek gaan we aan de slag met het thema van de Kinderboekenweek: Lekker eigenwijs. De hele school werkt een week lang aan de hoofden van de Koppige Koppen familie. Wat gebeurt binnen en buiten je hoofd? Volgt deze familie de regels of zijn ze heel koppig?

Deze kunstweek is te boeken van 24 september t/m 10 oktober.

Hoe ziet de week eruit?

Tijdens de kunstweek krijgen alle klassen verschillende workshops op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst. Samen werken we toe naar één gezamenlijk kunstwerk: de hoofden van de koppige koppen familie.

In de workshops gaan de leerlingen aan de slag met het vormgeven van de koppen (beeldend), muziek en de geluiden maken die in de koppen klinken (muziek) en verhalen en regels verzinnen van de koppige koppen familie (theater).

Schets van de week

  • Dag 1: Introductie Koppige Koppenfamilie
  • Dag 2: Workshops per klas
  • Dag 3: Workshops per klas
  • Dag 4: Samenvoegen resultaten workshops
  • Dag 5: Presentatie gezamenlijk kunstweek

* We maken graag samen met jouw school een planning. Het is ook mogelijk om bovenstaande activiteiten in 3 dagen te plannen.

Prijsindicatie: € 10.637,50
Deze prijs is onder voorbehoud. Bij dit bedrag gaan we uit van 15 groepen en 375 leerlingen. Het bedrag is inclusief materiaalkosten.

Samen aan de slag?

Wil jij ook een onvergetelijk kunstweek op jouw school organiseren? Voor dit speciale project hebben we plek voor 4 scholen om mee te doen. Aanmelden en meer informatie via