Muziek

Ben je op zoek naar hulp of inspiratie voor het geven van je muzieklessen in de klas? Onze muziekdocenten komen je graag helpen om de muzieklessen in de klas verder te ontwikkelen. Tijdens de training komt een muziekdocent van VRIJDAG bij tenminste drie lessen in de klas langs om je te helpen, inspireren en nog meer vertrouwen te geven tijdens de muzieklessen. Samen met de muziekdocent stel je een programma op, dat past bij jouw wensen en behoeften en de visie van de school of kinderopvang. Binnen het programma is er veel ruimte voor reflectie en observatie.

Docenten

Jorien Elout

Met Jorien ervaar je dat muziek verbindt. Je ontdekt steeds nieuwe manieren om samen muzikale verhalen te maken. Dit doe je door te zingen, spelen en dansen. En het leukste: een verhaal dat vandaag gemaakt is, kan morgen weer anders zijn!

Lauri Bruins

Met Lauri maak je op speelse manier kennis met muziek. Naast de spelregels ontwikkel je ook je eigen creativiteit bij het maken van muziek.

Michiel van der Veen

Michiel maakt de muziekles tot een feestje. Hij neemt je bij de hand bij het starten van je muzikale carrière. Als componist leert hij je eigen muziek te maken. Ook geeft hij deskundigheidsbevordering aan leerkrachten po.

Samen aan de slag?

Heb je een vraag?

Verplicht veld