Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Werken in de ateliers van VRIJDAG en coaching on the job

De training bestaat uit twee onderdelen: inspiratie op locatie bij ons in de ateliers en studio's en vervolgens coaching on the job voor de toepassing van de opgedane ervaring met de kinderen in de groep. Tijdens de trainingen in de ateliers gaan de leerkrachten en pedagogisch medewerkers zelf aan de slag met theater, muziek en beeldende kunst o.l.v. kunstdocenten van VRIJDAG in een inspirerende omgeving.

Vanuit je eigen enthousiasme ontwikkel je wat je met de kinderen gaat doen in de klas. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en inzichten voor het werken met de kinderen. De kunstdocent van VRIJDAG heeft een coachende rol voor de deelnemers bij het werken met de kinderen in de klas. Maximaal 10 deelnemers per training.

Vanaf €488 (excl. materiaalkosten en catering). Incl. training van 2,5 uur in de ateliers en studio's van VRIJDAG + coaching van 2 uur op eigen locatie.

Samen aan de slag?