Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Beeldende kunst

In deze training ga je allereerst zelf aan de slag in ateliers van VRIJDAG. Onder leiding van een kunstdocent ga je tekenen, schilderen, bouwen en drukken. Je leert nieuwe vaardigheden en inzichten. Tijdens deze lessen bespreken we het proces, het gemaakte werk en wisselen we onze ervaringen uit. Hierbij koppelen we ons eigen maakproces aan de aanpak en begeleiding van het creatieve proces van de kinderen.

Tijdens het tweede deel van de training komt de kunstdocent van VRIJDAG naar jouw school of kinderopvang. Je gaat samen met de kinderen aan de slag. De kunstdocent van VRIJDAG komt je coachen. Samen bereiden jullie de lessen voor en kijk je hoe de geleerde vaardigheden kunnen worden toegepast op de groep. Ook ontvang je advies waar je verder mee aan de slag kunt.

Docenten

Akke de Groot

Met Akke kan je op experimentele ontdekkingstocht met verschillende materialen en technieken zoals collage, tekenen, schilderen en schrijven.

Sandra Vermanen

Met Sandra kan je fantastisch bouwen, schilderen en experimenteren met klei en gips!

Samen aan de slag?