Coronamaatregelen
bij VRIJDAG

Coronamaatregelen VRIJDAG

Op deze pagina lees je de maatregelen die VRIJDAG neemt omtrent het coronavirus. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt, de laatste update is gedaan op 20 september.

Update 20 september

Goed nieuws! Vanwege de nieuwe versoepelingen kunnen de groepsgrootte bij diverse cursussen weer naar de reguliere grootte. De mensen op de wachtlijst zullen hiervoor benaderd worden en kunnen per 25 september instromen. 

Daarnaast is het aan de Sint Jansstraat weer mogelijk om doordeweeks te studeren van 09.00 tot 18.00 uur.

Maatregelen algemeen

De gezondheid en veiligheid van onze cursisten, kunstenaar-docenten, bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwgezet de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de GGD Groningen, het protocol van de LKCA, onze landelijke koepelorganisatie en Cultuurconnectie, onze branchevereniging. 

Maatregelen per locatie

VRIJDAG kent drie locaties: het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11, de locatie Sint Jansstraat 7 (muziek) en de locatie Walstraat 34 (beeldende kunst, kantoor en KultuurLoket). Voor deze locaties gelden voor cursisten en voor de ouders en verzorgers van cursisten verschillende maatregelen. Door te klikken op de locatie, ga je naar de maatregelen die voor jou van toepassing zijn:

KultuurLoket

De dienstverlening van het KultuurLoket , dat in de provincie Groningen amateurkunst adviseert, aanjaagt en verbindt, blijft doorgaan. Ook vanuit het KultuurLoket wordt doorlopend gekeken hoe de sector coronaproof verder kan.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar corona@bijvrijdag.nl.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld