coronavirus-covid-19.jpg
coronavirus covid-19

Coronavirus covid-19: beleid VRIJDAG

Laatste update 3 september 2020 om 09:23 uur.

Door de versoepeling van de maatregelen om het coronavirus in te dammen, kunnen we onze panden weer openstellen voor activiteiten, zoals lessen en presentaties van onze cursisten. Oefenen/studeren door derden is nog niet mogelijk bij VRIJDAG. Hierbij volgen we nauwgezet de adviezen van en richtlijnen van het RIVM en de GGD Groningen en het protocol van de LKCA, onze landelijke koepelorganisatie.

Onze medewerkers blijven zoveel mogelijk thuiswerken.

VRIJDAG is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 050 3051 400.

Coronamaatregelen per locatie

VRIJDAG kent drie locaties: het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11, de locatie Sint Jansstraat 7 (muziek) en de locatie Walstraat 34 (beeldende kunst, kantoor en VRIJDAG Advies). 

Voor deze locaties gelden voor cursisten en ouders en verzorgers van cursisten verschillende maatregelen. Door te klikken op de locatie, ga je naar de maatregelen die voor jou van toepassing zijn:


Nieuwe seizoen

Ons aanbod muziek, theater en beeldende kunst in de gemeente Groningen is ingericht conform de richtlijnen van het RIVM en de geldende protocollen. De gezondheid en veiligheid van onze cursisten en onze kunstenaar-docenten staan voorop.

De dienstverlening van VRIJDAG Advies, dat in de provincie Groningen amateurkunst adviseert, aanjaagt en verbindt, is tijdens de lockdown gecontinueerd. Ook vanuit VRIJDAG Advies wordt doorlopend gekeken hoe de sector corona-proof verder kan in het nieuwe seizoen.

Tickets

Tickets die gekocht zijn voor voorstellingen en activiteiten in de periode van 14 maart tot 1 juni behouden hun geldigheid. We zoeken naar een alternatieve datum voor de voorstelling.

  • Al het nieuws over het coronavirus covid-19 en VRIJDAG zal op deze pagina worden weergegeven. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld