Coronamaatregelen
bij VRIJDAG

Coronamaatregelen VRIJDAG

Op deze pagina lees je de maatregelen die VRIJDAG neemt omtrent het coronavirus. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt, de laatste update is gedaan op 3 juni.

Update 3 juni

Goed nieuws! Onze gebouwen zijn sinds maandag 7 juni weer geopend voor groepsactiviteiten voor volwassenen. Op dit moment vinden er dus weer activiteiten op onze drie locaties plaats voor alle leeftijden. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Kijk snel welke cursussen weer starten en meld je aan!

Daarnaast is het aan de Sint Jansstraat weer mogelijk om doordeweeks te studeren van 09.00 tot 18.00 uur.

Maatregelen algemeen

De gezondheid en veiligheid van onze cursisten, kunstenaar-docenten, bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwgezet de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de GGD Groningen, het protocol van de LKCA, onze landelijke koepelorganisatie en Cultuurconnectie, onze branchevereniging. Dat houdt onder andere in dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen wanneer je je binnen onze panden of lokalen beweegt. Het mondkapje mag af zodra je op je plek zit of staat.

We houden ons strikt aan de protocollen per locatie, ook als dit soms ongastvrij voelt. Het betekent onder meer dat ouders die kinderen komen brengen en halen verzocht wordt niet te blijven wachten in onze panden of op onze binnenplaatsen. 

Maatregelen per locatie

VRIJDAG kent drie locaties: het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11, de locatie Sint Jansstraat 7 (muziek) en de locatie Walstraat 34 (beeldende kunst, kantoor en KultuurLoket). Voor deze locaties gelden voor cursisten en voor de ouders en verzorgers van cursisten verschillende maatregelen. Door te klikken op de locatie, ga je naar de maatregelen die voor jou van toepassing zijn:

KultuurLoket

De dienstverlening van het KultuurLoket (voorheen VRIJDAG Advies), dat in de provincie Groningen amateurkunst adviseert, aanjaagt en verbindt, blijft doorgaan. Ook vanuit het KultuurLoket wordt doorlopend gekeken hoe de sector coronaproof verder kan.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar corona@bijvrijdag.nl.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld