coronavirus-covid-19.jpg
coronavirus covid-19
Zoom.jpg
Met kunst en cultuur samen de crisis door
Tijdelijke KultuurCentrale
thuisagenda.jpg
Thuisagenda: leuke opdrachten om thuis te maken!
Doe je mee?

Coronavirus covid-19: beleid VRIJDAG

Laatste update 3 juli om 17:45 uur

De maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben grote invloed gehad op onze dienstverlening. VRIJDAG is tussen 14 maart en 1 juni noodgedwongen gesloten geweest. In die periode hebben we zoveel mogelijk een online of digitaal alternatief geboden voor onze lessen. Daar waar dat niet of onvoldoende mogelijk was hebben we restitutie van het lesgeld aangeboden. We zijn heel blij dat veel mensen daar niet of slechts deels gebruik van hebben gemaakt!

Vanaf 1 juni kunnen we door de versoepeling van de maatregelen geleidelijk aan onze panden openstellen voor activiteiten, zoals lessen en presentaties van onze cursisten. Oefenen/studeren door derden is nog niet mogelijk bij VRIJDAG. Hierbij volgen we nauwgezet de adviezen van en richtlijnen van het RIVM en de GGD Groningen en het protocol van de LKCA, onze landelijke koepelorganisatie.

Lees hier de uitgebreide informatie voor cursisten en ouders/verzorger. Onze medewerkers blijven zoveel mogelijk thuiswerken.

VRIJDAG is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 050 3051 400.

Nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Ons aanbod muziek, theater en beeldende kunst in de gemeente Groningen zal worden ingericht conform de richtlijnen van het RIVM en de geldende protocollen. De gezondheid en veiligheid van onze cursisten en onze kunstenaar-docenten staan voorop.

Zodra het cursusaanbod gereed is, zal het op we website zichtbaar zijn. We streven ernaar het aanbod voor het nieuwe seizoen nog voor de zomervakantie online te hebben.

De dienstverlening van VRIJDAG Advies, dat in de provincie Groningen amateurkunst adviseert, aanjaagt en verbindt, is tijdens de lockdown gecontinueerd. Ook vanuit VRIJDAG Advies wordt doorlopend gekeken hoe de sector corona-proof verder kan in het nieuwe seizoen.

Tickets

Tickets die gekocht zijn voor voorstellingen en activiteiten in de periode van 14 maart tot 1 juni behouden hun geldigheid. We zoeken naar een alternatieve datum voor de voorstelling.

  • Al het nieuws over het coronavirus covid-19 en VRIJDAG zal op deze pagina worden weergegeven. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld