Navigatie overslaan
Kies je cursus
Verhuizing Akkerstraat

De Studio aan de Akkerstraat 99 is onze (tijdelijke) hoofdlocatie voor muziek. Tot eind 2026 worden hier muzieklessen en optredens verzorgd.

Verhuizing

Onze muziekafdeling is verhuisd! Aan de Sint Jansstraat 7 wordt op dit moment een nieuw gebouw voor VRIJDAG gebouwd en daarom nemen we voor circa 3 jaar intrek in De Studio aan de Akkerstraat 99. Sinds 11 september 2023 worden hier alle muzieklessen en optredens verzorgd.

Eind 2026 hopen we terug te verhuizen naar de Sint Jansstraat 7. Op deze plek staat dan een geweldig nieuw gebouw voor muziek, theater en beeldende kunst: alle creatieve makers op één plek in het centrum van Groningen. Hoe cool is dat?!

Veelgestelde vragen

De hele muziekafdeling van VRIJDAG gaat verhuizen. Alle docenten, techniek, receptie, organisatie en beheer verhuizen mee.

De verhuizing was op 10 juli 2023 (week 28).

Sinds 11 september 2023 (week 37) zijn de lessen van seizoen 2023/2024 begonnen.

Vraag het bij de ingang aan de receptie of bekijk alvast de plattegrond van de locatie Akkerstraat.

Nee, deze blijven hetzelfde. Zie de actuele tijden op de pagina van de Akkerstraat of aan de onderkant van de website.

We streven er naar zoveel mogelijk dezelfde tijden aan te houden. Wijzigt er iets voor jou? Dan zullen we je daar tijdig over informeren.

De parkeermogelijkheden aan de Akkerstraat zijn zeer beperkt. De parkeergarages in de buurt bevinden zich aan het Boterdiep en onder winkelcentrum De Beren.

Let op! Betaald parkeren geldt in de wijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Aan de Akkerstraat hebben we minder kleine lesruimtes en meer grotere ruimtes voor samenspel activiteiten. De grootste zaal aan de Akkerstraat is ongeveer 240m² groot en daarmee groter dan de concertzaal aan de Sint Jansstraat.

Ja, aan de achterzijde van het pand (Moesstraat) is een ingang die gelijkvloers is. De reguliere ingang aan de Akkerstraat is minder geschikt.

Er zijn geen speciale drumcabines, maar je kunt wel drummen in één van de studio’s. We starten met verhuringen vanaf 18 september.

Ja, ook aan de Akkerstraat hebben we verschillende studio’s waar je kunt repeteren. En net als aan de Sint Jansstraat kun je er ook een oefenruimte huren om te studeren. We starten met ruimtes aanbieden vanaf 18 september.

Na de herfstvakantie starten we met verhuringen voor optredens, concerten en presentaties, zodat we zelf eerst even (on)mogelijkheden van de nieuwe locatie ontdekt hebben. Meer weten? Mail naar verhuur@bijvrijdag.nl.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.