Navigatie overslaan
Kies je cursus

De vloer op

21-99 jaar Uitverkocht

Met weinig informatie word jij de vloer op gestuurd en ‘bluf’ je jezelf door de scene heen. Durf jij het aan?

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
03 apr. 2024 17:30 - 19:30 Woensdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Marith Venema 160,- Uitverkocht

Je kent het programma vast wel: De vloer op. Of misschien ken je de Lama’s nog. Dan weet je ook wat deze cursus inhoudt: spelen vanuit improvisatie. Met weinig informatie word jij de vloer op gestuurd en ‘bluf’ je jezelf door de scene heen. Je leert je impulsen te volgen, en zodanig te improviseren dat de scenes en personages interessant, hilarisch of pijnlijk worden… Durf jij het aan?

Ervaring is niet vereist.

Docenten

Docenten: Marith Venema

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.