Navigatie overslaan
Kies je cursus

Introductiecursus theater

13-18 jaar Uitverkocht

Onderzoeken, uitproberen, samenspelen, groeien, plezier maken, ontdekken wat je kan en wil: de introductiecursus is een perfecte manier om te kijken of acteren bij je past.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
04 apr. 2024 17:00 - 19:00 Donderdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Anniek Akkerman 80,- Uitverkocht

In 8 lessen maak je kennis met theater. Er komt van alles voorbij. Zo komen onder andere samenspel, improvisatie, fysiek spel en spelen met tekst en dialoog aan bod. Ervaring is niet nodig.

Na de introductiecursus kun je altijd doorstromen naar een theaterroute die past bij jouw leeftijd. Deze routes starten twee keer per jaar, in september en in februari. Het is ook mogelijk om direct te starten in een route, ervaring is niet vereist.

Docenten

Docenten: Anniek Akkerman

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om deze introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.