Navigatie overslaan
Kies je cursus

Keramiekatelier: Zelfstandig werken

Uitverkocht

Het keramiekatelier is bedoeld voor gevorderde cursisten die het prettig vinden om zelfstandig te werken, maar daarbij af en toe wat begeleiding van een docent willen krijgen.

Keramiekatelier: Zelfstandig werken

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
13 sep 2024 13:30 - 16:00 Vrijdag Walstraat 34 276,- Uitverkocht

Het zelfstandig werken aan eigen ontwerpen en ideeën is het uitgangspunt van deze cursus. Je kunt gebruik maken van het goed geoutilleerde keramieklokaal en de aanwezige grondstoffen en materialen. Klei, glazuur en stookkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

De docent is eens in de twee weken aanwezig voor werkbespreking, advies met betrekking tot glazuur- en decoratietechnieken en het laten zien van verschillende invalshoeken in het werk van keramisten.

Docenten

Docenten: Liesbeth Kamp

Wil je graag meedoen, maar is de workshop voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Basiscursus fotografie

Wil je de basis leren van fotografie? Dat kan bij VRIJDAG. Je maakt kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen.

Tekenen: Planten en dieren

Wil je planten en dieren leren tekenen? Dat kan bij VRIJDAG. De ervaren docent leert je de verschillende technieken zodat jij je tekening tot leven wekt.

Tekenen en schilderen: Ideeënwerkplaats

Hoe kun je de 1001 ideeën in jezelf aan de oppervlakte toveren om geïnspireerd met iets nieuws aan de slag te kunnen?

  • 18-99jr
  • Workshop

Edelsmeden Tweedaagse

Maak kennis met het edelsmeden en ga naar huis met een zelfgemaakte ring!

Outdoor fotografie: Herfstlandschap

Ben jij een bikkel en hou je van fotograferen en een uitdaging? Kom dan naar VRIJDAG. Pak je camera en ga 4 zaterdagen mee op pad met een docent.

Tekenen: Strips en illustratie

Wil je illustraties en strips maken? Dat kan bij VRIJDAG. Onderzoek de verschillende tekentechnieken terwijl je met je eigen verhaal aan de slag gaat.

  • 21-99jr

Modeatelier

Hou je van kleding en zou je meer willen doen met mode? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens de cursus leer je ook nog eens over duurzame fashion.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.

Basiscursus fotografie (vervolg)

Deze vervolgcursus Fotografie is voor jou als je al de basis van de cameratechniek kunt toepassen en dat verder wil ontwikkelen.

De magie van tekenen

Ga op spelende en onderzoekende wijze op verkenningstocht langs verschillende manieren van het tekenen!

Basisbeginselen van het kijken

Wat wil je fotograferen en hoe breng je dat het best en snelst in beeld? Leer het bij VRIJDAG.

Weinig licht fotografie

Leren fotograferen met weinig licht? Dat kan bij VRIJDAG. Tijdens deze cursus ontdek je hoe je met weinig licht toch de mooiste beelden kunt maken.