Navigatie overslaan
Kies je cursus

Route Beleven

10-12 jaar Uitverkocht

Leer verhalen vertellen, acteren en krijg inzicht wat er allemaal komt kijken bij het maken van een échte voorstelling!

Route Beleven

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
01 feb 2024 15:30 - 17:30 Donderdag Noorderbuitensingel 11 177,- Uitverkocht

Binnen deze theaterroute maak je samen met andere kinderen een voorstelling. Samenwerking en spelplezier staan hierbij voorop. Je leert verhalen vertellen, acteren en krijgt inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theaterproductie. Ga jij het beleven?

Het Houten Huis Project

In deze cursus maken we een voorstelling in samenwerking met Het Houten Huis, het beeldend muziektheatergezelschap van het Noorden. We bezoeken samen een voorstelling van Het Houten Huis en gaan in gesprek met acteurs en makers, die ook workshops komen geven om ons verder te helpen bij het maken van onze eigen versie van de voorstelling. Aan het eind tonen we onze eigen voorstelling voor publiek op zondag 21 april.

Docenten

Docenten: Lianne Karel

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.