Navigatie overslaan
Kies je cursus

Route Uitdagen

12-13 jaar Uitverkocht

In deze route word je uitgedaagd om te maken! Je gaat improviseren en aan de slag met film en performance theater. We sluiten af met het maken van een voorstelling.

Route Uitdagen

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep 2023 17:00 - 19:00 Dinsdag Noorderbuitensingel 11 372,- Uitverkocht

In deze theaterroute vormen spelplezier en samenspel de basis. De eerste reeks lessen staan in het teken van acteren, waarbij we gaan spelen vanuit improvisatie en met tekst.

In de lessen daarna ga je aan de slag met film en performance theater, onder leiding van een performance artist en een filmmaker. Ook bezoeken we tijdens deze periode samen een voorstelling van theaterfestival Jonge Harten.

In de tweede helft van het seizoen maak je een voorstelling die wordt gepresenteerd tijdens onze jongerenfestivaldag. Ga jij de uitdaging aan?

Docenten

Docenten: Susanne Luurs, Fedde Hoekstra, Merel Smit, Yvonne van Ginneken

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.