Navigatie overslaan
Kies je cursus

Route Verbeelden

8-9 jaar Uitverkocht

In deze cursus nemen we je mee de vloer op, zo ontdek je hoe je je eigen fantasie kunt gebruiken in theater. Doe je mee?

Wees er op tijd bij, want de groepen worden een week van tevoren gevormd.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
31 jan. 2024 16:30 - 18:00 Woensdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Merel Smit 129,- Uitverkocht

Iets verzinnen kunnen we allemaal, maar wat zou er gebeuren als we die verzinsels gebruiken om theater van te maken? We nemen je mee de vloer op en zo ontdek je hoe je je eigen fantasie kunt gebruiken in theater. Je onderzoekt al spelend de leukste kanten van acteren. Samenspel, improvisatie, fysiek bewustzijn en spelplezier zijn belangrijke begrippen tijdens de lessen.

We gaan aan de slag met het verhaal over Reinaert de Vos. Geïnspireerd door dit dierenverhaal maken we onze eigen voorstelling. Deze spelen we op zaterdag 8 juni voor publiek in het VRIJDAG Prinsentheater!

Docenten

Docenten: Merel Smit

Veelgestelde vragen

Theater maken doe je in een veilige omgeving en met een vertrouwde groep. Als een theatercursus bij ons eenmaal is begonnen, is het daarom niet mogelijk om een proefles te volgen. We kunnen wel proberen om je bij de start van een cursus een kijkje te gunnen, dit bekijken we per cursus en op individueel niveau. Neem hiervoor contact op via cursus@bijvrijdag.nl. Ben je écht benieuwd of theater maken iets voor je is? Dan adviseren we je om een korte introductiecursus theater te volgen.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.