Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Claudine Pantophlet

Over Claudine

Voor Claudine Pantophlet is theater meer dan een vorm van expressie. Het geeft haar inzicht in eigen handelen en denken en het nodigt uit om je te verhouden tot de wereld waarin je leeft. Als docent is Claudine gedreven, enthousiast en meegaand. Ze speelt ze in op wat ze tijdens de lessen ziet gebeuren en daagt leerlingen uit om nieuwe dingen te proberen.

Opleiding en meer

Claudine is met veel verschillende projecten tegelijk bezig. Dat houdt haar wakker en daagt haar uit.

Favorieten/inspiratie

De theatervoorstelling Branden van het Ro Theater heeft nog altijd veel indruk op Claudine achtergelaten, Birds van Dalton Jansen heeft haar een andere kijk gegeven op de functie van theater en theatergezelschap Abattoir Ferm├ę vindt ze heel inspirerend. Ook gaat Claudine graag naar nieuwe makers-projecten van onder andere het Bijlmer Parktheater en het Ro Teater.

Het leukste aan lesgeven vind ik het inspireren en uitdagen, maar ook om mijzelf te laten inspireren dor het spelplezier en de eigenheid van de leerlingen!

Claudine Pantophlet