Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Dineke Oosting

Over Dineke

Als kunstenaar wordt je geboren, dat zit in je. En als blijkt dat je jouw kennis ook nog kunt overdragen, is dat een prachtige combinatie. Dat geldt zeker voor Dineke Oosting. Ze houdt ontzettend veel van verschillende technieken en het lukt haar altijd weer om ze eigen te maken.

Het leukste aan het lesgeven vindt Dineke om haar opgedane kennis en vaardigheden door te geven en cursisten zo een plezierige cursus te bieden waarin hun nieuwsgierigheid wordt opgewekt. Als docent is ze geduldig en oplossingsgericht. Ze beantwoordt tijdens de lessen al je vragen en zoekt altijd met je mee naar een oplossing.

Favorieten

Isa Genzken, Rini Banerjee, Grayson Perry, Iris Bodemer, Aneta Regel, Linda Sormin, Fischli en Weiss

Het leukste aan lesgeven vind ik het doorgeven van mijn opgedane kennis en vaardigheden en cursisten een plezierige cursus te bieden.

Dineke Oosting